Kurt Russell a vártnál is nagyobb király lesz A galaxis őrzői 2-ben

2016.02.18. 17:15

James Gunn rendező Facebookon jelentette be, hogy A galaxis őrzői 2 forgatása elkezdődött, és ha már ott volt, kirakta az első képet Peter Quill szedett-vedett szabadcsapatáról, illetve a filmben szereplő színészek névsorát is megosztotta. Mielőtt még Kurt Russell szereplése miatt lelkendeznénk, nézze csak meg, hogy ki csimpaszkodik az izomkolosszus Drax fülébe?! Meg kell veszni, annyira cuki ez a kicsi Groot. 

Mordály, Dave Bautista, Groot, Chris Pratt és Zoe Saldana A galaxis őrzői 2 forgatásánForrás: James Gunn Facebook

A hivatalos fotón sajnos csak a körvonalait csodálhatjuk meg kicsi Grootnak. Szerencsére a mellettem ülő kolléga asztalán, pont ott hajladozik a pirinyó képregényhős, így közelről is meg tudjuk mutatni a galaxis őrzőinek összement tagját.

Kicsi GrootForrás: Birkás Péter

Kurt Russell szerepléséről már korábban is megjelentek pletykák, ám most a rendező hivatalosan is megerősítette, hogy a Menekülés New York-ból félszemű hőse, vagy ha így jobban tetszik, az Aljas nyolcas nagyhangú fejvadásza is benne lesz A galaxis őrzői 2-ben, és alighanem Quill eddig rejtőzködő apját játssza majd.

„Még annál is menőbb fickó, mint ahogy elképzeltem” - öntötte szavakba rajongását Gunn, akinek kisgyerekként Russell A világ legerősebb embere című 1975-ös vígjátéka volt a kedvenc filmje. A korábban bejelentett Pom Klementieff Mantis néven csatlakozik a galaxis őrzőihez, rajta kívül A nagy Gatsby-ből és Az U.N.C.L.E. emberei-ből ismert Elizabeth Debickit és a nagydarab, a magyar mozikban a Piszkos pénz-zel bemutatkozó Chris Sullivant üdvözülhetjük majd új szereplőként.

A második részről még az tudható, hogy lesz benne egy újabb válogatáskazetta, és Peter Quill vérszerinti szülei után kutatnak majd benne. Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn és Glenn Close mind visszatérnek A galaxis őrzői 2-ben, amelyet 2017. május 5-től vetítenek majd az amerikai mozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK