Nyert egy fontos szereplőt, ugyanakkor el is veszített egyet a Kingsman: A titkos szolgálat folytatása - tudta meg a The Hollywood Reporter. Amennyiben bele tudják zsúfolni Julianne Moore programjába, ő játssza majd el a második rész gonoszát. Colin Firth méltóságot és stílust vitt az első részbe, azonban a folytatás már nélküle fog elkészülni.

Julianne Moore a 2015-es Oscar-gálánForrás: AFP

Moore-ról elsősorban karakterközpontú filmek juthatnak az eszünkbe, szerepelt a Magnóliá-ban, A nagy Lebowski-ban, a Don Jon-ban, Oscar-díjat nyert a Megmaradt Alice-nek Alzheimer-kóros professzorának megformálásáért, de a látványfilmektől sem idegenkedett soha.

Az elveszett világ: Jurassic Park-ban bemerészkedett a dinoszauruszok közé, Az ember gyermeké-ben próbálta előhúzni a forradalmárt Clive Owenből, Az éhezők viadala-sorozatban pedig Katnis Everdeent használta fel hatalmának növelése érdekében. Velejéig gonosz karaktert legutóbb A hetedik fiú című nem túl jól sikerült kalandfilmben játszott két évvel ezelőtt.

Firth karaktere ugyan meghalt az első rész végén, de így is komolyan elgondolkoztak azon, hogy szerepeltessék a folytatásban. Felmerült, hogy visszaemlékezések formájában hozzák vissza, de még azzal a rémes fordulattal is eljátszottak, hogy legyen egy ikertestvére Firth meggyilkolt titkosügynökének. Szerencsére a kukában landoltak ezek az erőltetett ötletek.

Colin Firth és Taron Egerton a Kingsman: A titkos szolgálat című filmbenForrás: InterCom

A Kingsman 2-t az első részt is jegyző Matthew Vaughn rendezi, Taron Egerton viszatér Töki szerepében, a forgatást májusban kezdik el.