Sok találgatásra adott okot a hetedik Star Wars-epizód befejezése. Rey megtalálta a remeteként élő Luke Skywalkert, ám egyikük sem szólalt meg, csak forgott körülöttük a kamera. Mi történik majd a nyolcadik epizódban? A szigeten maradnak, és Luke megtanítja a lányt a Jedi erő használatára? Daisy Ridley-nak van egy verziója, amitől garantáltan kibuknának a rajongók: Két órán át bámulni fogjuk egymást Mark Hamill-lal.

Az angol színésznő a vasárnapi Oscar-gálán rémisztgette az MTV News riporterét. Azért komolyan vehető dolgokat is elárult a legújabb rész forgatásáról: „Visszamentünk Skellig szigetére, hogy leforgassuk a nyolcadik epizód nyitányát. Őrületes érzés volt ugyanazt a jelenetet leforgatni, csak most egy másik stábbal.”

Daisy Ridley a 88. Oscar-gála utáni Vanity Fair-partinForrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Ridley által említett jelenet felvételével kezdődött el a Star Wars 8 forgatása, az írországi helyszínről néhány hete egy videó is megjelent, amelyben a színésznő, Mark Hamill és Rian Johnson is felbukkan. Ridley nyilatkozata is megerősíti azt a feltételezést, hogy a nyolcadik rész ugyanonnan folytatja majd a történet elmesélését, ahol Az ébredő Erő abbamaradt. Attól viszont nem kell félni, hogy egész végig azon a parányi ír szigeten játszódik – a horvátországi Dubrovnikban is forgat Johnson stábja.

Rey megformálója arról is beszélt, hogy fantasztikus érzés volt együtt dolgozni Hamill-lal, alig várja, hogy folytatódjon vele a közös munka. Remek a film története – győzködte az újságírót Ridley, majd még hozzátette: „Luke nagyon menő ebben a részben, komolyan mondom.” A Star Wars nyolcadik része 2017. december 15-én kerül a mozikba.