A cserkészlányok sütijét majszoló DiCaprio most a legjobb dolog a neten

Leonrado DiCaprio
Vágólapra másolva!
Leonardo DiCapro kinyújtott nyelvvel esett neki egy süteménynek, erről fénykép készült, és máris egy újabb őrület szabadult el az interneten. Ki tud viccesebb mémet gyártani a haspók színész fotójából?
Vágólapra másolva!

Az internet nem tud betelni Leonardo DiCaprióval, most éppen egy Oscar-gálán készült fotója vált mémmé, amin a száját nyalogatva, gyermeki elégedettséget sugalló ábrázattal készül beleharapni egy jutalmul kapott sütibe. Az édességet azért kapta DiCaprio, mert ő is adakozott a teremben körbejáró cserkészlányoknak.

Leonardo DiCaprio a 88. Oscar-gálán Forrás: People

Kihagyhatatlan volt, hogy valaki Oscar-díjat rakjon a színész kezébe, de ezt még megfejelte azzal, hogy csokiszobrot csinált a díjból.

View post on imgur.com

Szerencsére ez a kép csak a kezdet volt. Az eredeti fotó a Reddit Photoshop Battles nevű szegletében kelt önálló életre: egyre-másra érkeztek be a kreativitásban egymásra licitáló pályaművek.

Az alábbi fotót látva például nem tudunk másra gondolni, mint hogy DiCaprio osztályelső volt, és amikor kitette az utolsó pontot a fogalmazása végére, legalább olyan elégedett volt magával, mintha mondjuk egy medvét fektetett volna két vállra.

View post on imgur.com

DiCapriót egy csomag kártya is boldoggá tudja tenni. Vajon miféle misztikus szörnyek nézhetnek vissza a lapokról? Annyi biztos, aki így néz egy paklira, az napokig képes eljátszani vele.

View post on imgur.com

A nyers medvemájas kép is elkerülhetetlen volt. A visszatérő forgatásán persze teljesen más érzések ültek ki a vegetáriánus színész arcára, amikor bölénymájba harapott.

View post on imgur.com

A pénzszámlálás is el tudja repíteni az embert egy boldog helyre.

View post on imgur.com

Egy gonosz művész azzal a gondolattal játszott el, hogy minek örülne a legjobban DiCaprio, amennyiben kopasz lenne.

View post on imgur.com

Saját tapasztalatból is mondom, az origamiba tényleg durván bele tud feledkezni az ember.

View post on imgur.com

Ha a valóságban is létezne Magneto, játszi könnyedséggel orozná el DiCaprio aranyszobrát.

View post on imgur.com

A visszatérő színészét nagyon sokáig várakoztatta az Akadémia, csupán az ötödik jelölésénél adták neki oda az Oscart, de ehhez képest DiCaprio hamar visszaszállt a földre. A Vanity Fair fényképének tanúsága szerint az afterpartin már úgy üldögélt, mintha semmi egetrengető nem történt volna: az Oscart a lábai között pihentette, ő pedig a telefonját nyomkodta. Furcsamód, a színész ezen a fotón is a száját nyalogatja.