Imádnivalóak a bepipult madarak az Angry Birds új előzetesében

2016.03.03. 00:59

Az Angry Birds harmadik előzetesében végre bedühödnek a madarak, és felvillantanak részleteket a disznók és a szárnyas lények harcából. Az első trailer elé még nulla elvárásokkal ültem le, aztán meglepődve vettem észre, hogy ez akár még vicces is lehet. Most már ott tartok, hogy hiába maradt ki teljesen nekem ez a játék, a filmre szívesen elmennék a családomban fellelhető gyerekekkel.

A kedvcsináló első felét a főszereplő, Red bemutatásának szentelték. Számkivetettként él a madarak társadalmában, az iskolában a vastag szemöldökéért gúnyolják, és a madárlányok is átnéznek rajta. Az európai gyarmatosítókhoz hasonlító malacok érkezésekor azonban ő az egyetlen, akik nem alél el a látogatóktól, hanem azt gyanítja, hogy hátsó szándékkal kötöttek ki a madarak szigetén.

Red a kilövéséhez készülődikForrás: Sony

Red sejtése beigazolódik, és ő lesz az, aki felhecceli a madártársait, majd a támadást vezeti a malacok városa ellen. Végre az előzetesben is megmutatták a játék egyik legjellegzetesebb pillanatát: Redet csúzlival lövik át a malacokhoz. A háború elkezdődött, az Angry Birds – A film május 12-től lesz látható a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK