Izgatottan vártuk a Szellemirtók női rebootját, remek ötletnek tartottuk, hogy ezúttal a másik nem képviselői szálljanak szembe a New Yorkot elárasztó szellemekkel. A most kiadott, első előzetes láttán viszont elkezdtünk aggódni. Poénból csak keveset fedeztünk fel benne, helyette azt érzékeltük, hogy a legolcsóbb módon próbál nosztalgiát ébreszteni bennünk. Amit csak tudtak, azt átemeltek az eredeti filmekből, zárásként pedig megidézték az Ördögűző-t. Kár, hogy arra a gegre sem lehetett rásütni azt, hogy eredeti lenne.

Azzal nyugtatom magam, hogy ez a trailer csupán biztonsági játék volt: először mindenkiben tudatosítani akarják, hogy Melissa McCarthyék is igazi szellemirtók, illetve ez egy igazi Szellemirtók-film annak minden jellegzetességével. Aztán majd a következő előzetesben elővesznek pár igazán ütős poént és megvillantják a film saját arcát. Én továbbra is remek ötletnek tartom, hogy most Kristen Wiiget hányja le a szellem, csak emellé jöjjön majd pár meglepetés is.

Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones a Szellemirtók című filmbenForrás: Sony

A szellemirtók csapata McCarthy és Wiig mellett Kate McKinnonból és Leslie Jonesból áll, a titkárukat pedig Chris Hemsworth alakítja. A filmet a Magyarországon forgatott A kém rendezője, Paul Feig jegyezte. A női Szellemirtók-at július 15-től vetítik az amerikai mozik.