Bruce Willis eljátssza, hogy ő Charles Bronson

2016.03.05. 11:14

Bruce Willis egész karrierje arra épült, hogy az általa megformált karakterek nem várnak a csigalassúságú állami szervekre, hanem saját kezükbe veszik az igazságszolgáltatást. Így hát nem meglepő, hogy legújabb  filmjében is maga fog érvényt szerezni a törvénynek, az viszont már annál inkább, hogy a Charles Bronson főszereplésével készült Bosszúvágy remake-jét forgatják le a kopasz akciósztárral – tudta meg a Deadline.

Az eredeti film nagy port kavart a hetvenes években, sokan úgy értelmezték, hogy támogatja az önbíráskodást. Charles Bronson egy traumatizált, felesége megölése és lánya megerőszakolása miatt bosszúra éhes mérnököt alakított, aki éjszaka New York utcáit járta, és bűnözőket lőtt le.

Bruce Willis a 2014-es Glamour-gálánForrás: NurPhoto/Dennis Van Tine/Photoshot/NurPhoto/Dennis Van Tine

A Bosszúvágy feldolgozását először Joe Carnahan vezényletével képzelte el az MGM, de a Fehér pokol és A szupercsapat rendezőjével végül szétváltak az utjaik. Jelen állás szerint Aharon Keshales és Navot Papushado készíti a filmet, rájuk a Csúnya, gonosz bácsik (Big Bad Wolves) című thriller miatt figyelt fel Hollywood. A Bosszúvágy-at nyáron kezdődik el forgatni, Willist remélhetőleg kirántja ez a remake a B-filmek mocsarából, amiben az elmúlt pár évben elsüllyedt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK