Eszement ötlettel támaszthatják fel a Sötét zsarukat

2016.03.07. 12:15

Összeereszteni a 21 Jump Street infantilis rendőreit a Men In Black - Sötét zsaruk földönkívüliekre vadászó öltönyöseivel? Beöltözős bulinak fergeteges ötlet, de komoly filmtervként senkinek nem jutna eszébe – gondolhatnánk, azonban a Sony-nál már évek óta fontolgatják a két sorozat összeolvasztását, és most egy rendezőt is kinéztek az akcióvígjátékhoz a Variety szerint. A Muppets-filmeket és a bemutatás előtt álló Alice Tükörországban-t jegyző James Bobin küldheti nyálkás földönkívüliek ellen az egymással lelkesen pacsizó Channing Tatumot és Jonah Hillt. 

Jonah Hill és Channing Tatum a 22 Jump Street - A túlkoros osztag című filmbenForrás: InterCom

Tatum és Hill biztosan szerepelni fog a folytatásban, Will Smith és Tommy Lee Jones viszont ki fog maradni belőle. A történetet, hogy miképpen is hozzák össze a Jump Street- és a Men In Black-sorozat univerzumát, titokban tartja a Sony, de ismerve az összeolvasztásra váró filmeket, biztosra vehető, hogy egy teljesen elszállt ötlettel fognak előállni. A bumburnyák Tatum és az okoska Hill először biztosan az elfogyasztott tudatmódosító szerekre fogja majd, hogy nyálkás és undorító idegenekkel találkoztak. Ön hogyan hozná össze a két sorozat világát?

Will Smith a Men in Black - Sötét zsaruk 3 című filmbenForrás: InterCom

A filmnek még nem adott zöld lámpát adott a Sony, de amennyiben rábólintanak, már júniusban el is kezdhetik a forgatást. Manapság futószalagon jönnek a fantáziátlan folytatások és újragondolások Hollywoodból, erre az ötletre legalább mindenki felkapja a fejét. A nagyszerű 21 Jump Street – A kopasz osztag és a szintén remekül sikerült, a folytatások ötlettelenségét ügyesen kifigurázó második  részből kiindulva ez az eszement ötlet akár még jól is elsülhet. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK