Az Amerika Kapitány: Polgárháború előzetesei már eddig is zsúfolásig tele voltak szuperhősökkel, de a mostani még erre is rátesz egy lapáttal, és utolsó másodpercekben egy régi is ismerős is beköszön. Először láthatjuk a Tom Holland által játszott Pókembert. A legszembetűnőbb változás a szeme, ami úgy szűkül be, mintha egy fényképezőgép objektívje lenne. 

Az utolsó pár másodperc kedvéért ne ugorjunk át azon, hogy Pókember feltűnése mellett sok más érdekes dolog is történik az előzetesben. A tengerből például egy hatalmas, kőralakú épület emelkedik ki, amely egyes találgatások szerint egy börtön lesz az ellenállásba vonult szuperhősök számára. Amerika Kapitány és Vasember szívbemarkoló drámája folytatódik, Fekete Párduc valamiért nagyon dühös, szinte letépi a motorról Bucky-t, és Hangyára is érdemes odafigyelni: előbb Sólyomszem repülő nyílvesszőjén szörfözik, majd átrepül Vasember ujjai között.

Pókember az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmbenForrás: Fórum Hungary

Az Amerika Kapitány: Polgárháború május 5-től lesz látható a magyar mozikban. A szuperhősök két frakcióra bomlanak egy kormányhatározat következtében: míg Vasember és követői elfogadják, hogy egy állami szerv felügyelje őket, addig a pajzsos igazságosztó és szimpatizánsai ezt a szabadságuk csorbításaként élik meg. Mindössze egy biztos hiányzóról lehet tudni: Hulk nem szerepel a filmben.