A Saul fiát parádés kiszerelésben viheti haza

2016.03.21. 15:17

Április 15-étől haza is vihetjük magunkkal az Oscar-díjat kapott Saul fiá-t. A holokausztdráma a film minőségéhez méltó DVD- és Blu-ray-kiadást kap, a külcsín és a belbecs is nagyszerű lesz a Mozinet közleménye alapján.

A Saul fia DVD-kiadásaForrás: Mozinet

A két lemezes, digipack kiszerelésű DVD-kiadás első korongja a filmet és Nemes Jeles László rendező, Erdély Mátyás operatőr és Krasznahorkai Balázs, a rendező munkatársának audiokommentárját tartalmazza. A filmet eredeti, azaz 4:3-os képarányban lehet majd megnézni.

A második lemezt extrákkal pakolták tele: két percnyi kimaradt jelenetet, illetve a rendező Türelem című rövidfilmjét is megnézheti, továbbá egy werkfilm, életképek a hazai díszbemutatóról, egy közönségtalálkozó az alkotókkal és magyar művészek vallomásai a filmről is helyet kapott a korongon. A kiadvány 3 490 forintos egységáron kerül majd forgalomba.

Már a DVD-kiadást is szívesen a kezünkbe vennénk, de a limitált, digibook kiszerelésű Blu-ray még annál is szebb. A Blu-ray mellett a két DVD-t is tartalmazza az összes extrával együtt, és ennek tetejébe még egy sorszámozott 35mm-es filmkocka és egy huszonnégy oldalas könyv a Saul fia történeti hátteréről és művészeti koncepciójáról is jár hozzá. Blu-ray-en 8 990 forintért lehet majd megvenni a holokausztdrámát. 

A Saul fia Blu-ray-kiadásaForrás: Mozinet

Fontos, hogy a magyar mellett angol, illetve francia felirat is található a lemezen, így külföldi barátait is meglepheti ezzel a rendkívül igényes kiadvánnyal. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK