Egy moziteremnyi embert már lenyűgözött az új Batman-film

2016.03.22. 12:27

Hétfőn este megtartották a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala világpremierjét. Az újságírókat köti az embargó, ők csak magyar idő szerint ma este tizenegy után árulhatják el a véleményüket a szuperprodukcióról, így most a premier előtti előadásra jegyet kapott rajongók tweetjeiből szemezgettünk.

A visszajelzések egyértelműen pozitívak, mintha csak azon versenyeztek volna a filmet elsők között látó rajongók, hogy ki tud lelkesebb véleményt megfogalmazni Batman legújabb kalandjáról. A Twitteren Wonder Woman kapta a legtöbb szeretetet, Erin Elizabetz Mizer szerint Gal Gadot felbukkanása „kétségkívül a legjobb része volt a filmnek”. Ashley arról írt, hogy a vetítés folyamán Wonder Woman kapta a legnagyobb tapsot.

Gal Gadot a Batman Superman ellen New York-i világpremierjénForrás: NurPhoto/Dennis Van Tine/Photoshot/NurPhoto/Dennis Van Tine

Ben Kahn visszafogott volt a többiekhez képest: „Még sok mindent fel kell dolgoznom, és át kell gondolnom, de összességében a Batman Superman ellen egy kiváló film.” Cory Montelus bátrabban fogalmazott: „Egyetlen film sem fogja felülmúlni idén a Batman Superman ellen-t”, Rodrigo Mariano pedig már azt találta mondani, hogy utoljára a Bosszúállók lelkesítette fel ennyire, libabőrös mindenhol, és azonnal beszélgetni szeretne a filmről. A legmerészebb Kendell B. volt, aki szerint akár minden idők legjobb szuperhősfilmje is lehet a Batman Superman ellen.

Ezeket a véleményeket érdemes a helyükön kezelni. Azonnali reakciókról van szó egy premier előtti vetítés után, amelyen az egész szereplőgárda részt vett, és nem zárható ki, hogy túlságosan is magával ragadta a lelkesedés a rajongókat. Szerencsére pár nap múlva bárki véleményt alkothat a Batman Superman ellen című szuperhősfilmről, amely nálunk csütörtökön kerül a mozikba.

Zack Snyder szuperhősfilmje világszinten 350 millió dollárt hozhat az első hétvégéjén - írja a Deadline. Ez lehet minden idők második legjobb nyár előtti nyitása a Halálos iramban hetedik része után, amely 397 milliót gyűjtött tavaly húsvétkor. Amerikában 150 milliós kezdőbevételre tehet szert a Batman Superman ellen, ehhez jöhet hozzá a világ 61 másik országából, köztük Magyarországról származó 200 millió.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK