Kijött az első előzetes a harmadik Bridget Jones-filmhez, és hiába telt el 12 év a második rész óta, vannak dolgok, amik állandó velejárói a címszereplő életének. Szingli, szeleburdi, és nagyon ért ahhoz, hogy kínos helyzetekbe kormányozza meg. Nekem nem sikerült elmosolyodnom azon, hogy Renee Zellweger arccal lefelé belezuhan a sárba, de készséggel elhiszem, hogy rajongók sokaságának aranyozza be a napját ez az előzetes.

Bridget Jones kegyeiért ezúttal is két férfi küzd: Colin Firth állhatatos Mark Darcyja ismét ott feszeng a nő közelében, Hugh Grant azonban kiszállt a sorozatból, így A Grace klinika sármőre, Patrick Dempsey dobogtatja meg most Jones szívét. Első találkozásukkor rögtön úgy helyezi vissza Jones lábára a cipellőt, mintha magával Hamupipőkével találkozott volna.

Colin Firth, Renee Zellweger és Patrick DempseyForrás: Working Title

A Bridget Jones’s Baby címe rögtön el is árulja a film fő újítását. A címszereplő terhes lesz, ám nem tudja, hogy a két hódolója közül ki az apa. A harmadik részt szeptember 16-án mutatják be Angliában, a magyar bemutató dátumáról eddig nem érkezett információ, de biztosra vesszük, hogy az új Bridget Jones-film a hazai mozikba is eljut majd.