Amerikában április elején jelenik meg otthon megtekinthető formában a Star Wars: Az ébredő Erő, és ezt majdnem ugyanakkora elánnal reklámozzák, mint pár hónapja a mozipremiert. Kiadtak egy rövid előzetest, amely a DVD-n és a Blu-rayen található kimaradt jelenetekhez csinál kedvet.

Hét kivágott jelenet lesz a lemezeken, ezek közül most minimum kettőből láthatunk részleteket a teaserben. Kylo Rent igencsak felzaklatja, amikor a havas bolygón leszállt Millenium Falcont kutatja át, bizonyára sok, feledni kívánt emlék tolul fel benne. A moziban bemutatott verzióból egy olyan rész is kimaradt, amelyben Maz Katanát, Han Solót és Csubakkát rohamosztagosok veszik körbe. Remélhetőleg az is láthatjuk majd, hogyan szabadulnak ki a csávából.

Adam Driver és Daisy Ridley a Star Wars: Az ébredő Erő című filmbőlForrás: Fórum Hungary

Az Entertainment Weekly cikke részletekbe menően foglalkozik a kimaradt jelenetekkel. Amerikában április 5-én jelenik meg DVD-n és Blu-ray-en a Star Wars: Az ébredő Erő, Magyarországon április 27-től lesz megvásárolható a film, azzal a nehezítéssel, hogy a Blu-ray-változatot egyedül a Media Markt üzleteiben lehet majd megvenni.