A Star Wars őrület fókusza a mai napon áttevődik az univerzum első önálló filmjére, amelynek már a magyar címét is tudjuk: Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet.

Egy kocka a Zsivány Egyes előzetesébőlForrás: Fórum Hungary

Szoknunk kell még ezt a fura és élőbeszédben nehézkesen használható címet, de a lázadó pilóták kódneveként használt "rogue"-ot már az Egy új remény-ben is zsiványnak fordították, így most sem lehetett eltérni ettől.

És ez még nem minden, mert egy pár másodperces ízelítő is kijött a ma délután debütáló első előzeteshez. Egy rohamosztagost láthatunk benne, ahogy egy égő torony előtt állva pásztázza a környéket.

Ahogy azt már mindenki tudja, a Zsivány Egyes az Egy új remény előtt játszódik, és a Halálcsillag terveinek ellopásáról szól. A Godzillá-t jegyző Gareth Edwards rendezi, és az életveszélyes küldetést Felicity Jones vezeti majd. Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Diego Luna és Donnie Yen is szerepel a filmben, Mads Mikkelsen meglepő módon most nem egy gonosz fickót játszik. A Zsivány Egyes-t december 15-től vetítik a magyar mozik.