Antonio Banderas az Evitából énekelt Andy Vajna házában

2016.04.08. 17:58

Antonio Banderas és Andy Vajna barátsága legalább húsz évre nyúlik vissza. 1996-ban többek között Magyarországon forgatták együtt az Evita című musicalt, pár évvel később Vajna volt a producere a spanyol színész A 13. harcos című nagy hollywoodi buktájának, 2013-ban pedig Banderas is részt vett a filmügyi kormánybiztos és Palácsik Tímea (azóta Vajna Tímea) esküvőjén Los Angelesben.

Antonio Banderas és akkori felesége, Melanie Griffith Vajnáék esküvőjén 2013-banForrás: Vajna Tímea Facebook

Banderas gyakran jön Magyarországra reklámfilmet forgatni a Mulino Bianco nevű olasz élelmiszercég részére, ezen a héten is ebből az okból tartózkodik hazánkban, és ha már itt van, természetes, hogy beugrott régi cimborájához vacsorára. A Vajna Tímea hivatalos Facebook-oldalára posztolt fotó tanúsága szerint tegnap este ejtették meg a közös étkezést, amin az eddig emlegetett három személyen kívül részt vett még Banderas nálánál húsz évvel fiatalabb barátnője, Nicole Kimpel, illetve a TV2 vezérigazgatója, Dirk Gerkens is.

Dirk Gerkens, Andy Vajna, Antonio Banderas, Nicole Kimpel és Vajna Tímea csütörtök este Vajnáék házábanForrás: Vajna Tímea Facebook

Az este emlékezetesen alakult, mert a képaláírásból az is kiderül, hogy az egybegyűltek részleteket néztek meg az Evitá-ból, és Banderas végigénekelte a dalokat.

Andy VajnaFotó: Hajdú D. András - Origo
Már nem elég a sztár

Elindította a pályán Tarantinót, életet lehelt a Die Hard- és a Terminátor-szériába, és hatalmasakat bukott Stallonéval, Demi Moore-ral, Banderasszal és Danny De Vitóval. Sharon Stone szerinte bolond, Mel Gibson jó fej, Bruce Lee pedig utolsó levelében említi a nevét. Andy Vajnát arról kérdeztük, mit csinált, mielőtt 2011-ben kormánybiztosként átvette a magyar filmszakma irányítását. Rambótól az Elemi ösztön 2-ig.

 

Nagyinterjúnk Andy Vajnával a hollywoodi karrierjéről

KAPCSOLÓDÓ CIKK