Megszületett Anne Hathaway gyermeke

2016.04.08. 09:59

Két héten át titokban tartották a baba születését, végül az E! Online közölte elsőként a hírt: a neveletlen hercegnőként, Macskanőként és Oscar-nyertesként egyaránt ismert Anne Hathaway fiúgyermeknek adott életet március 24-én, Los Angelesben. A gyerek a következő nevet kapta: Jonathan Rosebanks Shulman.

Adam Shulman és Anne Hathaway a Vanity Fair Oscar-buliján 2016-banForrás: AFP

„A baba rendkívül egészséges, a család, illetve barátok veszik körül Los Angelesben. Anne és Adam kicsattannak az örömtől, hogy szülők lehetnek” – tájékoztatta az újságot egy Hathawayhez közel álló forrás.

Jonathan édesapja, Adam Shulman szintén színész, 2008-ben jött össze Hathawayjel, majd 2011-ben házasodtak össze. Az elmúlt években többször is hangot adott abbéli vágyainak a színésznő, hogy anya szeretne lenni.

„Arra számítok, hogy nagyon vad lesz az a szeretet, amit majd a gyermekem iránt érezni fogok. Sokat gondolkodom ezen, de ez persze butaság a részemről, hiszen az, hogy milyen anya leszek, attól függ, hogy milyen gyermekeim lesznek. Alig várom, hogy találkozhassak velük – mesélte még 2013-ban a Vogue-nak.

Hathaway egy tengerparti, bikinis fotóval jelentette be a terhességét január elején. 2016-ban két filmben láthatjuk őt, a Colossal című sci-fiben Dan Stevens oldalán fog feltűnni, az Alice Tükörországban című fantasyben pedig ismét eljátssza a Fehér Királynőt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK