Joker barátnője bugyiban illegeti magát

2016.04.11. 10:49

Ahogy közelítünk a Suicide Squad – Öngyilkos osztag bemutatójához, úgy válik ez a film egyre derűsebbé és ártalmatlanabbá. Közveszélyes őrülteket engednek ki a cellájukból, de az előzetes alá kevert, nyári autokázáshoz való zenéknek köszönhetően az egész egy jópofa gyilkolászásnak tűnik.

Nem vennék rá mérget, hogy ez az előzetes ténylegesen tükrözi a film hangulatát. David Ayer rendező ugyanis eddig kemény, magát a végsőkig komolyan vevő macsó filmekkel vétette észre magát, ilyen volt a Los Angeles-i zsaruk életét bemutató Az utolsó műszak és a 2. világháborús Harag is.

Az öngyilkos osztag a Suicide Squad című filmbenForrás: InterCom

A könnyedebb hangvétel mellett szól, hogy a Warner utóforgatást rendelt el, és egyes források szerint direkt vicces jeleneteket készítettek utólag a filmhez. Ennek mondott ellent Jai Courtney színész, aki szerint csak még több akciójelenet forgatása miatt gyűltek össze újból.

Az előzetesben amúgy Joker barátnője, Margot Robbie által megformált Harley Quinn kapja a legnagyobb szerepet, most éppen egy osztagnyi katonát kerget szívrohamközeli állapotba azzal, hogy előttük öltözik át. A rajongók amiatt is biztosan a szívükhöz fognak kapni, hogy Batman is feltűnik pár pillanatra a trélerben. Ő biztos nem fogja értékelni az öngyilkos osztag poénjait. A Suicide Squad-ot augusztus 5-től vetítik az amerikai mozik.