Tizenkét évvel Peter Jackson kétszázmillió dolláros feldolgozása után jövőre ismét feltűnik a mozikban King Kong. Megint az elejétől kezdik el mesélni a történetet: változatos személyiségű emberekből álló expedíció érkezik a Koponya-szigetre, hogy aztán olyat lássanak, amire nincsenek felkészülve.

A MTV videójában először láthatjuk az egzotikus forgatási helyszínen a színészeket, ahogy sűrű ködben, óriási csontok között járva ide-oda rángatják félelmükben a fegyverüket. A mini-interjúkkal megtűzdelt klip a színészgárda erősségére koncentrál, egy friss Oscar-díjas, Brie Larson is szerepel a Kong: Skull Island-ben, de a legizgalmasabb információt Tom Hiddleston ejtette el: a vietnami háború idején játszódik a film.

Így rögtön világossá válik, hogy a Hiddleston által játszott katona miért ismeri annyira a dzsungelt, és Larson békeaktivista fotoriporterét is jobban el tudjuk képzelni. Vajon most is lesz szerelem King Kong és a női főszereplő között? A filmben felbukkan még a teljesség igénye nélkül Samuel L. Jackson, John Goodman, a kiváló karakterszínész, Shea Wigham, illetve a Ben-Hur remake-jében Messalát alakító Toby Kebbell.

Vietnami háborús filmekbe illő csoportkép, középen Samuel L. Jackson áll.Forrás: Warner

A Kong: Skull Island 2017. március 10-én kerül a mozikba, és egy nagyobb franchise bevezető epizódjának szánja a stúdió. 2018-ban jön a Godzilla 2, aztán a 2020-ban bemutatott részben találkozna egymással a két szörny.