Megvan a Halálos iramban 8 új szépfiúja

2016.04.12. 17:47

A Paul Walker halála után sem marad a Halálos irámban-sorozat koszos szőke hajú, vakítóan kék szemű, felháborítóan jóképű és jó testű színész nélkül. A Deadline írja, hogy széria producerei leigazolták a nyolcadik részhez Scott Eastwoodot, aki a Kurt Russell által játszott szövetségi ügynök beosztottját fogja alakítani.

Scott Eastwood a Hosszú utazás című filmbenForrás: Photo12/Archives du 7e Art/Fox 2000 Pictures/Fox 2000 Pictures

A 30 éves színészről elsőként azt szokták leírni, hogy ő Clint Eastwood fia, de lassan már nem is lesz szükség ezt megjegyezni vele kapcsolatban, mert az elmúlt néhány év alatt tisztességes filmográfiát gyűjtött be magának. Édesapja filmjeinek (A dicsőség zászlaja, Gran Torino, Invictus - A legyőzhetetlen) gyűszűnyi mellékszerepeiben kezdett akkor még Scott Reeves néven (az édesanyja Jacelyn Reeves légikísérő), először A texasi láncfűrészes 3D-s folytatásában figyelhetett fel rá bárki 2013-ban, de a nevét legtöbben a Brad Pitt-féle Harag című világháborús filmben jegyezték meg, amiben a tank legénységének egyik tagját alakította.

Scott Eastwood a Harag című filmbenForrás: Freeman Films

Tavaly már a főszereplője volt a Nicholas Sparks-regényből készült Hosszú utazás című romantikus drámának, és hamarosan három nagyszabású produkcióban is láthatjuk: játszik a Suicide Squad - Öngyilkos osztag-ban, Oliver Stone Snowden-jében, illetve a szesztilalom idején játszódó Live by Night-ban, amiben a filmet rendezőként is jegyző Ben Affleck öccsét alakítja.

Nagyon jóban volt Paul Walkerrel, A dicsőség zászlajá-ban együtt is játszottak, Eastwood így nyilatkozott a három évvel ezelőtt autóbalesetben elhunyt színészről: "Közeli barátom volt. Együtt szörvöztünk, együtt utaztunk, a példaképem volt, egy olyan ember, aki nagy hatással volt az életemre fiatalabb koromban. És még mindig. Mintha a bátyám lett volna."

Paul Walker, Jesse Bradford, Stark Sands, Scott Eastwood, Adam Beach és Joseph Cross A dicsőség zászlaja című filmbenForrás: Origo

A jelenleg forgó Halálos iramban 8-ban visszatér Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez és mint azt már említettem, Kurt Russell is, Charlize Theron játssza az új gonoszt, a filmet a Nincs alku-t és Az olasz meló remake-jét jegyző F. Gary Gray rendezi. A mozikba 2017. április 14-én érkezik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK