Channing Tatum szerda este a Twitteren jelentette be, hogy ő is csatlakozik a Kingsman: A titkos szolgálat című kémparódia folytatásához. Bivalyerős színészgárdát láthatunk majd a The Golden Circle alcímű második részben: Taron Egerton Tökiként, Mark Strong Merlinként tér vissza, és hiába halt meg Colin Firth az első részben, valamilyen úton-módon a folytatásban is fel fog tűnni. Szó van róla, hogy Halle Berry alakítja a CIA vezetőjét, Julianne Moore a főgonoszt formálhatja meg, legújabb értesülések szerint pedig Elton Johnt is megkörnyékezték egy ajánlattal.

Channing Tatum a 66. berlini filmfesztivál nyitóünnepségénForrás: RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

Tatum a következő szöveg kíséretében tudatta a világgal, hogy szerepelni fog a filmben: Az anyukám mindig is azt mondta, hogy mi déliek a britektől tanultuk meg a jó modort.

A filmben állítólag lerombolják a Kingsman angliai központját, így Töki és Merlin Amerikába kénytelen menni, és az ottani kollégáktól kérnek segítséget. A legtöbben azt tippelik, és a fentebb idézett szöveg is arra utal, hogy Tatum egy amerikai ügynököt játszhat majd el.

A Kingsman: The Golden Circle 2017. június 16-tól lesz látható az amerikai mozikban.