Nézzen képeket Penélope Cruz magyarországi kalandjáról!

Penélope Cruz
Vágólapra másolva!
Penélope Cruz az elmúlt hetekben különösebb csinnadratta nélkül dolgozott Magyarországon, pedig az Oscar-díjas világsztár magával hozta a férjét, Javier Bardemet is. Most először pillanthatunk be a Spanyolország királynője című vígjáték forgatásának kulisszái mögé.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, március elejétől Penélope Cruz több hétig Magyarországon forgatta a Spanyolország királynője (La Reina de España) című vígjátékát. Az Oscar-díjas világsztár különösebb felhajtás nélkül töltötte az idejét hazánkban, pedig magával hozta szintén Oscar-díjas világsztár férjét, Javier Bardemet, illetve a két gyermekét is. Néhány rajongónak sikerült közös szelfiket csinálni a házaspár valamelyik tagjával, de közel sem volt annyira tele velük a sajó, mint mondjuk Angelina Jolie-val és Brad Pitt-tel, amikor itt forgatták A vér és méz földjén-t hat évvel ezelőtt.

Penélope Cruz a Spanyolország királynője magyarországi forgatásán Forrás: Laokoon Filmgroup

A Spanyolország királynője az Álomlány című 1999-es film második része, amelyben húsz évvel később térnek vissza az eredeti szereplők. A történet az 1950-es játszódik, és egy Madridban zajló filmforgatást mesél el. Cruz egy Macarena Granada nevű színésznőt alakít, akiből az első rész óta eltelt két évtized alatt hollywoodi sztár lett, így tér vissza szülővárosába, Madridba. A "film a filmben" történetben a I. Izabella spanyol királynőt alakítja, de hatalmas bonyodalmakat okoz és totális káoszba sodorja filmbeli forgatást.

Penélope Cruz a Spanyolország királynője magyarországi forgatásán Forrás: Laokoon Filmgroup

Cruz mellett több ismert színész is feltűnik a filmben: a Torrenteként ismert Santiago Segura, a Homeland című tévésorozatban látott Mandy Patinkin, A Birodalom visszavág-ban Palpatine hangját adó Clive Revill, illetve A herceg menyasszonya földműves legénye, a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme címszereplője, Cary Elwes.

Mandy Patinkin a Spanyolország királynője magyarországi forgatásán Forrás: Laokoon Filmgroup

A Spanyolország királynője magyarországi forgatásért a nemrég Oscar-díjat nyert Saul fiá-t is gyártó Laokoon Filmgroup felelt, ők bocsátották a rendelkezésünkre a cikkben látható fotókat. A forgatás Budapesten április elején fejeződött be, innen Madridba utazott a stáb, ahol előreláthatóan május végéig tart a munka.