Hamarabb jön a Szárnyas fejvadász 2

2016.04.21. 15:28

Az eredetileg meghirdetett 2018. januári időpontnál három hónappal előbb, 2017. október 6-án kerül a mozikba a Szárnyas fejvadász 2. Amellett, hogy így már csak tizenhét hónapot kell várakozással töltenünk, azért is jó hír a premier időpontjának előrehozása, mert így az eredeti filmhez hangulatilag leginkább illő hónapban, az esős, nyálkás októberben ülhetünk majd be a sci-fire.

Egy októberi hangulatú kép a Szárnyas fejvadászbólForrás: Warner Bros.

Még feljebb srófolja a várakozásainkat, hogy míg januárban általában olyan alkotásokat küldenek mozikba a stúdiók, amelyekhez nem fűznek vérmes reményeket, addig októberben már előszeretettel mutatnak be nagy presztízsű filmeket.

Ebben a hónapban kezdték el széles körben vetíteni a Sicarió-t, a Coen testvérek Egy komoly ember-ét, illetve Brad Pitt zseniális westernjét, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford-ot is. Úgy tűnik, ha egy filmet Roger Deakins fényképez, akkor azt valamilyen úton-módon októberhez kötik.

Ryan Gosling a Drive című filmben, ami egy októberi napon került az észtországi mozikbaForrás: Fórum Hungary

Gyorsan ismételjük át a Szárnyas fejvadász 2-ról eddig kiadott információkat: a magyarországi forgatás júliusban kezdődik, a visszatérő Harrison Ford mellett Ryan Gosling, Robin Wright és Dave Bautista is játszák a főbb szerepeket, Ridley Scott a produceri teendőket látja el, a rendezői székbe ezúttal a Sicarió-t jegyző Denis Villeneuve ül be.

Ismétlésnél maradva, most már azt is tudjuk, hogy ha a magyar forgalmazó nem késlekedik, 2017 októberében nézhetjük meg mire jutott ez a sok tehetséges ember.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK