Bombajó a Jason Bourne első hosszú előzetese

2016.04.21. 10:20

Matt Damon mesélte a Bourne-sorozat legújabb felvonásáról, hogy a demokrácia bölcsőjében, Görögországban indul és Las Vegasban, a kapitalizmus torzszülött városában ér véget. Most végre mozgóképeket is kapunk arról, milyen felfordulást is okoz az önállósult ügynök ezen a két helyszínen. Nekem ez a szívszorítóan izgalmas és feszült két perc bőven elég volt arra, hogy az idei nyár legjobban várt filmjévé léptessem elő az aktuálpolitikával is kacérkodó Jason Bourne-t.

Bourne ismét kutakodni kezd, és ezzel megint magára vonja a CIA figyelmét. A nyomozásban egy régi arc Julia Stiles segíti, míg a hírszerzés rendezett irodáiban Alicia Vikander és Tommy Lee Jones tapad a képernyőkre, és próbálja lokalizálni az ügynököt. A harmadik rész végén akár azt is hihettük, hogy Bourne-t végre békén hagyják, és így megtalálhatja a lelki békéjét, a mostani epizód azonban darabokra töri ezt az álomképet. Tengerparti idill helyett molotov-koktélokat, motoros üldözést és tömegkarambolt kapunk.

Matt Damon a Jason Bourne című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Paul Greengrass rendező garancia arra, hogy az akciójelenetek ismét karfaszaggatásra fognak minket ingerelni, a Jason Bourne főgonoszát a trailerben csak pár rövidke pillanatra feltűnő Vincent Cassel alakítja. A film július 28-tól lesz látható a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK