Harrison Ford és Mark Hamill karrierje drámaian eltérő pályát írt le, így hát nagy kérdés, hogy mi lesz a hetedik Star Wars-filmmel egy csapásra világhírűvé vált fiatal színészekkel. Vajon ahogy Fordnak, úgy nekik is számos fontos és nagyszerű szerepük lesz a Star Wars-on kívül is, vagy Hamillhez hasonlóan egyértelműen az űrfantasy jelenti majd a pályájuk csúcsán? Daisy Ridleyből tavaly decemberben lett sztár, de már most azért teper, hogy minél előbb megmutassa magát a Star Wars univerzumán kívül.

Daisy Ridley a 2016-os Oscar-díjkiosztó vörös szőnyegénForrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

A The Lost Wife című romantikus regény feldolgozásában egy prágai egyetemistát alakíthat, aki őrülten belezúg a testvére legjobb barátjába. A szerelmespár azonban nem marad együtt, a 2. világháború szétszakítja őket, és csak évtizedekkel később, New Yorkban találkoznak újból egymással. A Variety úgy értesült, hogy jelenleg rendezőt keresnek a filmhez, A Playlist azt is tudni véli, hogy még egyetlen stúdió sem kötelezte el magát a The Lost Wife mellett, amelyet a cannes-i fesztivál filmvásárán is bemutatnak majd.

J.J. Abrams és Daisy Ridley az MTV Movie AwardsonForrás: AFP/2016 Getty Images/Emma Mcintyre

Korábban egy olyan pletyka röppent fel Ridley-ről, hogy ő lehet a következő Lara Croft, múlt héten pedig egy természetfeletti thrillerrel hozták kapcsolatba. A Kolma a 2003-as All I’ve Got című izraeli filmen alapul, a Star Wars 7 rendezője, J.J. Abrams látja el a produceri feladatokat, és a tavalyi év egyik kiemelkedő indiedrámáját, A tinilány naplójá-t jegyző Marielle Heller rendezheti meg.  

A Wrap A szerelmünk lapjai misztikusabb, fennköltebb változataként és a Tranzit a mindenhatóhoz című film keverékeként jellemzi a Kolmá-t. A történet azzal kezdődik, hogy egy szerelmespár közúti balesetet szenved, amelyet csak a nő él túl. Évtizedekkel később a főszereplő választhat, hogy halála után a túlvilágon találkozik a szerelmével, vagy visszautazik az időben a baleset napjára.

Úgy tűnik, hogy Ridley-t az érzelemdús, romantikus szerepek érdeklik a legjobban. Jelenleg a Star Wars nyolcadik epizódját forgatja, amely 2017. december 5-én kerül a mozikba.