A Yoga Hosers című agymenés megszületését egyféleképpen tudom elképzelni: egy vagy több ember azzal a céllal ült le, és hozta magát hangulatba különböző tudatmódosító szerek elfogyasztásával, hogy aztán a lehető legfárasztóbb és leghülyébb történetet izzadják ki magunkból.

Két gimnazista lányról szól Kevin Smith vígjátéka, akik először még boldogságban úsznak, mivel meghívták őket a végzős évfolyam házibulijára, de aztán egy szédítő fordulat következik, és  élethalálharcot kénytelenek vívni piros egyenruhába öltözött, aprócska náci kolbászokkal. A filmben „bratzi”-knak hívják őket, az elnevezést a bratwurst és a náci szavak összevonásával képeztek. És még csak nem is ez a legmegdöbbentőbb része a filmnek.

Harley Quinn Smith és Lily-Rose Depp a Yoga Hosers című filmbenForrás: Invincible Pictures

Johnyy Depp is szerepel benne, aki egy quebec-i magánnyomozót alakít viccesnek szánt akcentussal és arcszőrzettel. A hülyülés mellett egy másik célja is van a Yoga Hosers-nek: két sztárcsemetének ad lehetőséget a szereplése. A két jógamániás, boltban dolgozó kamaszlányt Johnny Depp és Vanessa Paradis gyereke, Lily-Rose Depp, illetve Kevin Smith szeme fénye, Harley Quinn Smith formálja meg. A filmben feltűnik még többek között Justin Long, Adam Brody és A hatodik érzék szellemeket látó főszereplője, Haley Joel Osment. A Yoga Hosers-t július 29-én mutatják be Amerikában.