Joker barátnője saját szuperhősfilmet kaphat

2016.05.17. 12:27

Váratlan irányt vehet a DC kibontakozóban lévő szuperhősös univerzuma: a Suicide Squad egyik tagja, Harley Quinn gyűjtheti maga köré a DC női szuperhőseit ésgonoszait egy különálló filmben – értesült a Hollywood Reporter. A kiszivárgott filmötletet a kapkodás jeleként kell hogy értékeljük, a vártnál rosszabbul fogadott Batman Superman ellen után most minden lehetőségbe belekapaszkodnak, amellyel felzárkózhatnak a Marvel mellé.

Margot Robbie a Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology nevű gálán 2016 májusábanForrás: AFP

Ettől persze még jól is elsülhet Harley Quinn filmje. Az ötlet a karakter megformálójától, Margot Robbie-tól származik, aki a szerep elnyerése után elmerült a DC képregények világában, és nagyon megkedvelte a női karaktereket. Az ötlet mellé egy forgatókönyvírót is hozott magával, akiről jelenleg annyit lehet tudni, hogy ő is nő.

Uma Thurman a Batman és Robin című filmbenForrás: InterCom

A Suicide Squad-ot ugyan csak nyáron mutatják be, de az előzetesekből az már leszűrhető, hogy a stúdió nagyon bízik Joker barátnőjében. A teljesen kiszámíthatatlan és magamutogató Harley Quinn kapta a legtöbb időt, és hozzá fűződtek a legemlékezetesebb pillanatok az eddigi utolsó trailerben

További szereplőként felmerült a Batman és Robin-ban már felbukkant Batgirl, illetve a Birds of Prey nevű női különítmény tagjaiból is válogatnak majd. Így elviekben a Suicide Squad után ebben a filmben is szerepelhet majd a Karen Fukuhara által megformált Katana, illetve Uma Thurman Poison Ivy-ja után most egy komolyabb verzióját is megkaphatjuk a karakternek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK