Mélyről kell felküzdenie magát a nyáron érkező Szellemirtók rebootnak. A bejelentéskor rengetegen kritizálták az új megközelítést, miszerint most nők húzzák magukra a kezeslábast, és szállnak a kísértetekkel. Később sem sikerült a film mellé állítani az internetes közönséget: a Youtube történetének leggyűlöltebb előzetese lett az első kedvcsináló.

Most kiadták a második trailert, amelyet bizonyára azzal a céllal raktak össze, hogy minél több, eddig elégedetlenkedő nézőt győzzön meg arról, hogy érdemes erre a filmre pénzt áldozni.

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones a Szellemirtók című filmbenForrás: InterCom

Az eddigi ízelítőkből már ismert képsorok ismétlése mellett még több akciót, még több kísértetet kapunk, illetve a rejtélyes gonosztevő tervével is megismerkedhetünk egy mondat erejéig: valaki egy olyan készüléket épít, amely felerősíti a paranormális tevékenységeket. Könnyen megeshet továbbá, hogy Chris Hemsworth sokrétűbb és izgalmasabb szerepet kapott annál, mint hogy a szellemirtók titkárát játssza el.

Paul Feig legújabb vígjátékában Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones játssza a négy főszereplőt, a Szellemirtók július 28-tól lesz látható a magyar mozikban.