A Trónok harcá-val ismertté vált Nathalie Emmanuel ugyan csak a Halálos iramban hetedik részében játszott eddig, de rögtön az egyik első jelenetével kitörölhetetlenül beleégett az emlékezetembe. Bikiniben sétált ki a tengerből Dominic Toretto néhány megbízható emberének a legnagyobb ámulatára. Ramsey-t, a hackert játszotta a filmben, akinek a visszatérését egy furcsa Instagram videóval jelentette be Vin Diesel. Charlize Theron színre lépése óta ez a legörömtelibb hír a sorozat háza tájáról.

Nathalie Emmanuel a brit filmakadémia 2016-os gálájánForrás: AFP

Egymás mellett ülnek egy meghatározhatatlan járműben, és a sorozatban megszokotthoz képest méltatlanul lassan zötykölődnek. Szól a zene, Diesel énekli a szövegét, a farmer overallt viselő Emmanuel pedig nem tud uralkodni magán, és újból és újból elneveti magát. 

Ramsey's back! Love this girl... #F8

Vin Diesel (@vindiesel) által közzétett videó,

A Halálos iramban 8-ról legutóbb akkor adtunk hírt, amikor képeket adtak ki a kubai forgatásról. Emmanuelnek remélhetőleg egy izgalmas szerepet írtak, és a billentyűzet nyomkodása mellett más módokon is megkeserítheti majd  Charlize Theron gonosztevőjének az életét. A sorozat legújabb felvonása 2017. április 14-én debütál az amerikai mozikban.