Kiadták az első hivatalos csoportképet a pontosan egy év múlva érkező Baywatch-mozifilmhez. Az első reakcióm valami olyasmi volt, hogy ha ugyanannyi energiát fektetnek majd az életmentésbe, mint abba, hogy minden körülmények között hihetetlenül menőnek nézzenek ki, akkor ebben a filmben senki nem fog a vízbe fúlni, sőt, elég lesz megigazítaniuk a napszemüvegüket, és a cápák már menekülnek is az óceán túlsó partjára.

Jon Bass, Alexandra Daddario, Zac Efron, Dwayne Johnson, Kelly Rohrbach és Ilfenesh Hadera a Baywatch című filmbenForrás: Paramount

Zac Efron majd megszakad, hogy magára irányítsa a figyelmet, de ezt a képet Dwayne Johnson uralja. Mondjuk azt nem egészen értem, hogy miért üzeni azt a kezével, hogy a világ összes Baywatch-rajongója nyugodtan felívhatja őt. A csodaszép Alexandra Daddario a legnagyobb sajnálatomra nem igazán tud kibontakozni a két srác között - talán ezért is vág fancsali arcot. Fontos része még a képnek Jon Bass szolid pocakja, ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy nincs azzal baj, ha a tengerparton futkározás helyett inkább felpattintok pár sört.

A fotó képeslap verziójaForrás: Paramount

Képeslapként működik igazán a fotó, el tudnám képzelni, hogy ezzel jelzem az otthoniaknak, hogy minden rendben van velem a tengerparti nyaraláson. Az új arcok mellett a régiek is felbukkannak majd kisebb szerepekben: többek között Pamela Anderson és David Hasselhoff is feltűnik majd a szikrázó homokban.

Egy ilyen filmnél lényegtelen a történet, de azért összefoglalom egy mondatban: Johnson és Efron két egymással versengő életmentőt játszik, akik egy helyi bűnözők által kiötlött, a tengerpartot veszélyeztető tervet lepleznek le.