Margot Robbie-t már most imádják az Öngyilkos osztagban

2016.05.23. 17:54

A Marvel és a DC szuperhősök népszerűségi háborújában Vasember és csapata áll eddig nyerésre. A Polgárháború sokkal jobb kritikákat kapott, mint a Batman Superman ellen, és már a mozipénztáraknál is lekörözte a 870 millióig jutó vetélytársat. A harmadik Amerika Kapitány-filmet még csak három hete vetítik Amerikában, de már így is átlépte az egymilliárd dolláros bevételi határt.

Margot Robbie a Suicide Squad című filmbenForrás: InterCom

Nagyon fontos tehát a Warner számára, hogy most ő is egy kritika és a közönség által egyaránt jól fogadott filmmel álljon elő. A Suicide Squad – Öngyilkos osztag első tesztvetítését Kaliforniában tartották a hétvégén, ami után lelkes rajongói tweetek tűntek fel az interneten.

„Lenyűgöző”, „színtiszta őrület”, „oltári jó” – repkedtek a filmre vonatkozó pozitív jelzők. „Ennek a filmnek kellett volna elindítani a DC filmes univerzumát” – ámuldozott Arjun Lal, aki egyebek mellett „lélegzetelállító”-nak is nevezte a Suicide Squad-ot.

A karakterek közül Harley Quinn kapta a legtöbb dicséretet, nem lehet véletlen, hogy a Warner fontolóra vette Margot Robbie ötletét egy DC-karakterek által benépesített, női különítményes filmről.

A gonosztevőkből álló különítmény a Suicide Squad című filmbenForrás: InterCom

A pozitív vélemények több éve létező és aktív Twitter-felhasználóktól érkeztek, így az elmondható, hogy nem marketingtrükkről van szó, hanem valódi rajongói vélemények kerültek ki az internetre. Bíztató volt ezeket a sorokat olvasni, de azért érdemes a várakozásainkat kordában tartani: a Batman Superman ellen első vetítése után is csupa pozitív véleménnyel lehetett találkozni a világhálón.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK