A szépség és a szörnyeteg meséjének legújabb feldolgozására még majdnem egy egész évet várni kell, de az első rövid előzetes már most megérkezett hozzá. Ennél a történetnél nincs értelme spoilertől félni, az első kedvcsináló mégis csak minimális információt tartalmaz, a két főszereplő közül is csak az egyiket mutatja meg futólag.

A teaser első fele olyan, mintha egy lakásvideó volna, amellyel egy elhagyatott, kiadásra váró kastélyt hirdetnének. Az idillt aztán egy morgás és egy széttépett festmény teszi semmissé. A szörnyeteg a szépfiú szerepre született, a The Guest-ben szociopata gyilkosként bríllirozó Dan Stevens játssza el, Emma Watson pedig a lányt formálja meg, aki megmenti az átoktól a kastély urát.

Emma Watson A szépség és a szörnyeteg előzetesébenForrás: Disney

A Disney sikert sikerre halmoz a klasszikus meséi élőszereplős feldolgozásaival: az egymilliárd dollárig jutó Alice Csodaországban indította el a trendet, A dzsungel könyve jelenleg is gyűjti a pénzt a mozikban, jövőre pedig A szépség és a szörnyeteg próbál majd meg eljutni egymilliárd dollárig. Emma Watsonnal a fedélzeten, aki a Harry Potter-sorozat óta a Noé kivételével alacsonyabb költségvetésű drámákat preferált, ez akár össze is jöhet. A szépség és a szörnyeteg 2017. március 17-én kerül az amerikai mozikba.