Tanult a hibáiból az új Star Trek-film

2016.05.23. 10:51

A Star Trek: Mindenen túl első előzetese rengeteg csalódott reakciót váltott ki a rajongókból, Justin Lin rendező előélete és a trailer akciódús mivolta miatt el is keresztelték az új részt Halálos iramban az űrben-nek. A második előzetes már sokkal követhetőbb, és a látvány mellett a történetre is koncentrál. Megnyugodhat Simon Pegg – aki ezúttal már a forgatókönyvbe is besegített -, ez a két és fél perces videó már jóval nagyobb kedvet csinál a filmhez, mint az első ízelítő.

Az új, Krall nevű főgonoszt Idris Elba játssza, aki egy parányi űrhajókból álló, méhrajhoz hasonlító flottát küld az Enterprise ellen, és akit akár a stúdió portása is eljátszhatott volna, ugyanis a maszk felismerhetetlenné tette az angol színészt. Ugyanez a helyzet Scotty új ismerősével, a közelharcban verhetetlennek tűnő Jaylah-val is. A fehér maszk mögött bárki lehetne, amúgy meg az algériai Sofia Boutella játszotta el a vagány, Kirk kapitány kedvenc helyét is elfoglaló karaktert.

Simon Pegg, Sofia Boutella és Chris Pine a Star Trek: Mindenen túl című filmbenForrás: UIP-Duna Film

Butellát a Kingsman: A titkosszolgálat fémlábú gyilkosaként ismerhetik a legtöbben, tavaly Charlize Theron társaságában Magyarországon forgatta a The Coldest City-t. A Star Trek: Mindenen túl augusztus 11-től lesz látható a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK