A The Space Between Us című bolygóközi románc előzetese elé hitetlenkedve ültem le, de három perc alatt sikerült eltüntetnie a cinizmusomat, és most már én is azt mondom, a Mars és a Föld közötti irtózatos távolság sem állhat a szerelem közé. Az egyetlen bajom ezzel a szívmelengető, az emberek kilencven százalékát ábrándos tekintetű romantikussá változtató trailerrel, hogy gyanúm szerint a film jelentős részét elmeséli.

A film főszereplője az első ember, aki a Marson született. Tizenhat éves koráig mindössze a bázison élő tudósokkal volt alkalma vegyülni, az interneten azonban egy coloradói lánnyal is összehaverkodik, és később sikeresen fel is keresi őt. Viszont van egy komoly probléma: a marsi körülményekhez szokott fiú szervei nem működnek rendesen a Földön. Asa Butterfield egyszer már meghódította az űrt a Végjáték-ban, és Britt Robertson számára sem ismeretlen a sci-fi műfaj, a Holnapolisz-ban ő játszotta a George Clooney-hoz csapódó kamaszlányt.

Britt Robertson és Asa Butterfield a The Space Between Us című filmbenForrás: STX

A The Space Between Us persze legalább annyira road-movie és romantikus komédia, mint sci-fi, de hát pont ez műfajok közötti ugrándozás adja a báját. A Gary Oldmant is felvonultató filmet augusztus 19-én mutatják be be az amerikai mozik. 

A The Space Between Us című film moziplakátjaForrás: STX