Rettegjen premier előtt az apácaruhába bújt démontól!

Démonok között 2
Vágólapra másolva!
Kiváncsi az óriási aratott Démonok között paranormális tevékenységeket kutató házaspárjának újabb hajmeresztő kalandjára? Vagy csak úgy érzi, régen látott már ördögűzős horrort? Játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Démonok között 2 premier előtti vetítésére!
Vágólapra másolva!

A 2013-ban debütált Démonok között hatalmas sikert aratott: mindössze 20 millióból készült és világszerte 318 millió dollárt termelt, ezzel minden idők egyik legsikeresebb horrorjává vált. Azóta készült hozzá egy előzményfilm Annabelle címmel, most pedig a folytatás próbálja kiugrasztani az izgulni szerető nézőket a székeikből. Patrick Wilson és Vera Farmiga ismét a paranormális eseteket kutató Warren házaspár bőrébe bújik, akiket ezúttal egy angliai esethez hívják.

A Démonok között 2 egy megtörtént eseten lapul, de míg az inspirációul használt enfieldi szellemjárással kapcsolatban számos jel mutat arra, hogy csak átverés volt, addig a filmben teljesen egyértelmű, hogy valami gonosz erő megszállta a kislányt. Az ördögüző című műfaji alapvetés útján haladva, most is előbb elváltozott hangon kezd el beszélni a kislány, aztán egyre durvább dolgok történnek vele.

Madison Wolfe a Démonok között 2 című filmben Forrás: InterCom

„Sok mindent láttunk már, rég nincs semmi, ami megijesztene, de ez az eset még most is kísért” – emlékszik vissza a főszereplő a rettenetes eseményekre, és közvetve azt ígéri a közönségnek, hogy ez a horror még arra is ráhozhatja a frászt, aki Az ördögüző-n és számtalan klónján edződött. Az előzetes alapján a kislányt csak eszközként használja az apácaruhát viselő démon, igazából egy nehezebben megszerezhető áldozat után ácsingózik. A horrort az első Fűrész-film, a Démonok között és a Halálos iramban 7 rendezője, James Wan jegyzi.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Kereszttel maszturbál a démon által megszállt kislány Az ördögüzőben.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt június 7-én, kedden 19 órára a Westend moziba:

Aczél Tivadar, Antalfy Krisztina, Babik Júlia, Babják Péter, Badari Péter, Bakainé Gál Adrienn, Bánfi Ruben, Bartos Zsombor, Bihari Norbert, Cvetkova Mária, Deák József, Diószegi Beáta, Frisch Gábor, Horváth Zsolt, Hosszú László, Kasza Gergő, Kelemen Melinda, Keresztury Viktória, Kiss Rebeka, Kizman Antal, Komiszár Tímea, Kozla Attila, Kristóf Ádám, Márta Katalin, Micheller László, Miksó Krisztián, Molnár Gábor, Murvai Dezső, Oláh Borbála, Pápai Barbara, Papp Kristóf, Páva Réka, Pethő Krisztina, Pintér Veronika, Sass Viktória, Soós Karolina, Szabados Zsuzsanna, Szabó Krisztina, Szalai Oszkár, Szám Norbert, Sztupák Márton, Ujvári-Kövér Mónika

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne szontyolodj el, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!