Az Oscar-díjat már bezsebelte, most tényleg az egekbe emelkedhet

2016.06.02. 13:29

Brie Larson már a három évvel ezelőtti Átmeneti állomás-ban is megmutatta, hogy lehengerlően tehetséges színésznő, a világ azonban csak A szoba idején eszmélt, amiért aztán Oscar-díjat kapott. A karrierjét indie-drámákkal indító Brie Larsonnak a Kong: Skull Island lesz az első igazi popcornfilmje, valószínűleg most ő fogja meglágyítani az óriásgorilla szívét. A színésznőre a Marvel is felfigyelt, a Variety úgy értesült, hogy Larson játszhatja el Captain Marvelt, az első női szuperhőst, aki önálló filmet kap a Vasember és Amerika Kapitány nevével fémjelzett univerzumban.

Brie Larson a 2016-os Oscar-gálánForrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

A Variety forrásai ugy tudják, hogy a tárgyalások még folynak, de Larson a stúdió első választása a szerepre, és a színésznő is hajlik az igenre. A 2019 márciusában érkező Captain Marvel-nek még rendezője sincs, de szeretnék minél előbb megtalálni a szuperhős megformálóját, hogy Tom Holland Pókemberéhez hasonlóan korábbi filmekbe is belerakhassák.

Captain MarvelForrás: Marvel

Ha aláírja a szerződést, Carol Danvers pilótát alakítja majd Brie Larson, akinek egy baleset következtében összekeveredik a DNS-e egy földönkívüliével. Ezáltal szupererőre tesz szert, többek között olyan könnnyedén tud majd repülni, mint Superman. Larsont legközelebb a Free Fire című thrillerben láthatjuk Armie Hammer és Cillian Murphy Partnereként.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK