Nézze meg elsőként a Szenilla nyomábant!

Szenilla nyomában
Vágólapra másolva!
Kíváncsi, hogy a Némó nyomában elbűvölő víz alatti lényeinek legújabb kalandjára? Most Szenilla, a memóriazavaros doktorhal indul el, hogy megtalálja a szüleit, és könnyen lehet, hogy ez lesz a nyár leginkább szívmelengető mozis utazása. Ha nem akar kimaradni belőle, játsszon velünk, és jegyet nyerhet a Szenilla nyomában premier előtti vetítésére. 
Vágólapra másolva!

Ha a globális összbevételt nézzük, akkor mindössze egy olyan Pixar-film van, név szerint a Toy Story 3, amely nagyobb sikert aratott, mint a tizenhárom éve debütált Némó nyomában. Hiába jöttek olyan bombasikerek, mint A hihetetlen család vagy a tavalyi Agymanók, a víz alatti kaland állta a sarat. Most a saját folytatása szárnyalhatja túl a Némó nyomában-t, és válhat a Pixar második egymilliárd dollárnál is többet termelő produkciójává.

Képkocka a Szenilla nyomában című filmből Forrás: Fórum Hungary

A végtelenül bájos előzetesek alapján minden esély megvan arra, hogy a Szenilla nyomában hozza az első rész kimagasló minőségét. Míg 2003-ban egy elveszett bohóchal nyomába eredtünk, és közben még a Golf-áramlatra is rácsatlakoztunk, addig most az első részből már ismert, rendkívül feledékeny Szenilla családegyesítő kalandjának válhatunk a részesévé.

Az amnéziás doktorhal egy tengerkutató intézetben köt ki, ahol új barátokra tesz szert: egy cápával haverkodik össze, fókákkal dumál, és egy tintahaltól tanulja meg az álcázás művészetét. A legfrissebb előzetesbe vélhetően egy leszbikus párt is bevágtak. Ha ez bebizonyosodik a filmben, akkor a Szenilla nyomában történelmet írhat.

A szülők iránti vágyakozás miatt valószínűleg sokaknak lesz majd nedves a tekintete a vetítés végére, a kedves, szeleburdi poénok pedig mosolygásból sem hiány. És mindezt most az elsők között, a premiert megelőző napon élheti át.

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés az A) válasz volt:

Emma Watson nem játszott memóriazavaros személyt mozifilmben.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt június 15-én, szerdán 18 órára a Mammut II. moziba:

Ábrahám Ida Lilla, Agócs Bence, Balog Ilka, Bárdos Kitti, Bauer Andrea, Belházi Bianka, Beregi Péter, Bittner-Szabó Tilda, Csincsák Fanni, Csuka Erzsébet, Dancs-Faragó Dorina, Dovecz András, Énekes Béla, Faragó Edina, Fazekas Attila Erik, Fekete András, Fekete Lara, Fekete Zsuzsa, Fónyad Judit, Grimplinyi Rita, Hámori Betti, Harrer Zoltán, Hegedűs Gábor, Hegyi Fanni, Heiser Krisztina, Hornyák Greta, Horváth Ákos, Horváth Janka, Huszti Szabolcs, Jakab Áron, Jéga Szabó Zsolt, Kanyári László, Kardos László Gábor, Katonka Tamás, Kiss Tibor, Kokavecz Gábor, Kovács Tibor, Kozma Imre, Kozma Margit, Laczkó Gergő, Ladnyik Tibor, Légrádi Gábor, Lévay Gergely, Ludasi Zsuzsanna, Méhész Enikő, Molnár János, Monek Györgyi, Nagy András, Orbán Dávid, Pál István, Papp Kristóf, Patonai Gabriella, Pördi Gábor, Rácz Krisztina, Révi Mária, Ribányi Péter, Sipos Irisz, Sipos Péter, Sipos Réka, Solti Attila, Sz. Nagy Judit, Szabados Ildikó, Szabados Mónika, Szabó János, Szabó Krisztina, Sztupák Márton, Tábi Attila, Takács Zalán, Tóth Attila, Tóth Regina, Tóthné B. Rita, Unger Zsófi, Varga Márta, Varga Zoltán, Vereckei Zoltán, Vida Balázs, Zakariás János, Zeller Ádám, Zsigmond Nóra, Zsigmond Zsanett

Amennyiben nem látod a nevedet a fenti listában, ne csüggedj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!