Daniel Radcliffe megbuszoztatta a hulláját

2016.06.08. 18:15

A Daniel Radcliffe fingó hulláját is felvonultató Swis Army Man kemény konkurenciával fog szembenézni a bemutatója hetében. Ugyanúgy június 24-én debütál az amerikai mozikban A függetlenség napja folytatása, a Harc a szabadságért Matthew McConaughey-vel, A zátony című cápás horror, illetve a Neon démon, amely nagyjából ugyanazért a közönségért hadakozik, ami a Swiss Army Man-re is vevő lenne. Hogyan lehet ebből a tömegből kitűnni?

Daniel Radcliffe és az élethű mása New Yorkban június 6-ánForrás: A24

Hát úgy, hogy fogják Daniel Radcliffe-et, a filmben is használt élethű mását, felültetik őket egy nyitott tetejű, kétemeletes buszra, és végigturnézzák velük Amerika nagyvárosait! A New York-i tapasztalatok alapján működik ez a kreatív reklámfogás, a buszra felszálló emberek örömmel készítenek szelfiket a színésszel és a bábbal, és alighanem a busz mellett elsétáló járókelők is megjegyzik a film címét, ha azt látják, hogy Harry Potter és egy rá hasonlító bábu integet nekik a magasból.

A Swiss Army Man-t forgalmazó A24 már korábban is előállt frappáns ötletekkel, kiadtak egy videóklipet a filmhez, ami Radcliffe hullájának találékony felhasználási módjait mutatja be, a film honlapján pedig kedvünkre dobálhatjuk a színész holttestét. Sajnos továbbra sem érkezett arról hír, hogy valamelyik hazai forgalmazó megkockáztatja a Swiss Army Man magyarországi bemutatását. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK