Jövő nyáron derül ki, Charlize Theron mit művelt Budapesten

2016.06.14. 13:08

Mint ahogy arról mi is hírt adtunk, Charlize Theron múlt ősszel Budapesten forgatta a The Coldest City című hidegháborús thrillert, amelyben a fővárosunk Berlint helyettesítette. Többek között a Lónyay utcában forgatott a stáb, és alakították át úgy az utcaképet, hogy az a nyolcvanas évekbeli állapotokat tükrözze.

Charlize Theron a The Coldest City berlini forgatásánForrás: Alliance

A film a berlini fal leomlása előtti napokban játszódik, Theron magas rangú angol kémjét a városba rendelik, hogy utánajárjon egy beépült ügynök meggyilkolásának, és megszerezze a kémek nevét tartalmazó listát, amit a megölt kém át akart csempészni Nyugatra. Közben kelletlen szövetségre lép a berlini állomás vezetőjével, James McAvoy-jal.

A forgatás 2016 elején Berlinben folytatódott, ahol már le is fényképezték a színésznőt. A lesifotókból kiderült, hogy a kémnő váltogatni fogja a haja színét (Theron bizonyos forgatási napokon vörösesbarna parókát viselt, más napokon pedig szőkét), illetve a film egy pontján tele lesz sérüléssel az arca.

Charlize Theron a The Coldest City berlini forgatásánForrás: Alliance

A The Coldest City-nek immáron premierdátuma is van, David Leitch, vagyis a John Wick rendezőjének legújabb filmjét 2017. augusztus 11-én mutatják be. A késő nyári bemutatódátum alapján a filmmel vannak tervei a stúdiónak, és nem félnek attól, hogy a szuperhősös és egyéb látványfilmek mellett elsikkad majd ez a kémtörténet. John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Toby Jones, a Kingsman: A titkos szolgálat fémlábú bérgyilkosát alakító Sofia Boutella is szerepet kapott a filmben, illetve Árpa Attila is feltűnik határőrként.

KAPCSOLÓDÓ CIKK