Az új Bourne-film egymás után kotyogja ki a titkait

2016.06.16. 10:55

Érdekes marketingstratégiát választottak a Jason Bourne-höz: múlt héten elárulták, hogy a sorozat egyik fontos szereplője meghal – vagy legalábbis úgy rakták össze a tévészpotot, hogy ezt higgyük. Most kiadtak egy újabb rövid kedvcsinálót, és ezúttal a címszereplő múltjából fedtek fel egy fontos részletet. Csak abban az esetben olvasson tovább, ha nem zavarják a spoilerek.

A feldúlt Bourne-nak azt kell megemésztenie, hogy valószínűleg egy hazugság miatt csatlakozott a CIA titkos programjához. Azt mondták neki, hogy az apját terroristák ölték meg, aztán most kiderül, hogy ez nem biztos, hogy igaz volt. Két problémám is van ezzel: bőven elég lett volna, ha a moziteremben tudjuk meg, miért pöccen be Tommy Lee Jones karakterére, illetve abban sem vagyok biztos, hogy negyedszerre is a címszereplő múltjában kellene vájkálni. Július végén kiderül, hogy tartogat-e még meglepetést a film.

Matt Damon és Julia Stiles a Jason bourne című filmbenForrás: UIP-Duna Film

Ezek persze csak apróságok: az akciójelenetek továbbra is lehengerlőek, és alig várom, hogy láthassam, mire megy egymással Vincent Cassel és Matt Damon, illetve arra is kíváncsi vagyok, hogy Alicia Vikander kimerészkedik-e a terepre, és átáll-e Bourne oldalára.

A szuperügynök negyedik kalandját július 28-tól lehet megnézni a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK