Korrupt rendőrből már rengeteg szaladgált a mozitermek vásznain, de erre a több műfajhoz is remekül passzoló típuskarakterre valamiért nem lehet ráunni. Néhány éve Nicholas Cage mutatta meg a legőrültebb arcát a Mocskos zsaru – New Orleans utcáin című filmben, most pedig Michael Pena és Alexander Skarsgard él vissza a saját hatalmával a  War On Everyone című akciókomédiában.

Az már az első előzetesből kitűnik, hogy a film elszállt, durva humora nem lesz mindenki ínyére, de én például megrökönyödve néztem, ahogy Skarsgard hattyút imitálva veszi üldözőbe valakit, az utolsó poénnál pedig hangos nevetésben törtem ki.

Michael Pena és Alexander Skarsgard a War On Everyone című filmbenForrás: Saban Films

Az ír John Michael McDonagh egyszer már megmerítkezett a zsarufilm műfajában, és akinek bejött a Brendan Gleesont és Don Cheadle-t összepárosító A guardista, az legnagyobb valószínűséggel ezt a filmet is imádni fogja. Tegyük azért hozzá, a Little White Lies szerint a legszorosabb rokonságot nem az író-rendező eddigi munkáival, hanem a híresebb testvére, Martin McDonagh teljesen zakkant, A hét pszichopata és A Si-cu című filmjével mutatja a War On Everyone.

Az akcióvígjátékban szerepel még A beavatott-sorozatból ismert Theo James, A Spectre Estrella nevű Bond-lánya Stephanie Sigman és a Creed – Apollo fiá-ban nagyot alakító Tessa Thompson. A War On Everyone-t szeptember 30-án mutatják be Angliában, magyarországi premierről nincsen információnk.