Ryan Gosling és a családja megérkezett Magyarországra

2016.06.24. 11:47

Most biztosan a szívükhöz fognak kapni a filmrajongók és az autogramvadászok, péntek reggel megérkezett Budapestre Ryan Gosling, aki a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt nálunk fogja tölteni a nyarat. A kanadai színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznővel, két gyermekével és a család kutyájával szállt le a kisgépes terminálon a magyar fővárosban.

Ryan Gosling a Liszt Ferenc-repülőtéren 2016. június 24-én.Forrás: MTI/Kallos Bea

Gosling és Mendes nem teregeti ki a magánéletét, az első gyerekük, a most huszonegy hónapos Esmeralda Amada Gosling születése után a második kislányuk, a mindössze kéthónapos Amada Lee Gosling születését is sikerült titokban tartaniuk a nyilvánosság elől.

Eva Mendes a Liszt Ferenc-repülőtéren 2016. június 24-én.Forrás: MTI/Kallos Bea

A sztárpárt megelőzte a sci-fi operatőre, a tizenháromszoros Oscar-jelölt Roger Deakins, aki már több hete Budapesten tartózkodik, és a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjainak még fejtágítót is tartott. A stábhoz hamarosan Harrison Ford és a Kártyavár-sorozat elnökfelesége, Robin Wright is csatlakozik - értesült az MTI.

A sci-fi klasszikus folytatásában Harrison Ford ismét eljátssza a replikánsokra vadászó Rick Deckardot, Ryan Gosling pontos szerepéről eddig nem adtak ki információt. A forgatás a tervek szerint júliusban veszi kezdetét, majd 2017 októberében mutatják be a filmet.

Ryan Gosling a családi kutyával a Liszt Ferenc-repülőtéren 2016. június 24-én.Forrás: MTI/Kallos Bea

Gosling Rendes fickók című akcióvígjátékát jelenleg is játsszák a mozik, de aki mélyebben szeretne elmélyedni a színész eddigi életművében, annak kiváló kiindulópont lehet a filmjeit rangsorba állító összeállításunk. Hatalmasak az elvárásaink a Szárnyas fejvadász 2-vel kapcsolatban, minimum dobogós helyet várunk tőle az előbb linkelt toplistán.

A nagy állatbarát hírében álló Gosling kutyáját George-nak hívják, a Rendes fickók forgatásán is feltűnt, pár éve Jimmy Fallon késő esti talk show-jába is magával vitte a furcsán felnyírt keverék ebet, így kicsit sem meglepő, hogy a sci-fi forgatásának idejére sem hagyta a tengerentúlon. Szintén kutyás kolléganőm már arról álmodozik, hogy összefut a színésszel kutyasétáltatás közben, és együtt szedik a kutyakakit valamelyik budapesti parkban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK