Tom Cruise trónjára hajt Jason Statham

2016.06.24. 13:57

Jason Statham legutóbb hagyta, hogy viccet csináljanak belőle a hazánkban forgatott A kém című vígjátékban, most viszont ismét a jól ismert kopasz akcióhős tér vissza a Mechanic: Resurrection (A mestergyilkos: Feltámadás) első előzetesében. Poénok helyett most Tom Cruise trónjára hajt, legalábbis a felhőkarcolós jelenete van olyan őrült, mint amit az amerikai színész a Mission: Impossible negyedik részében véghezvitt a dubaji toronyház oldalán.

Statham A szállító-sorozatot maga mögött hagyta, viszont úgy érezte, hogy a 2011-es A mestergyilkos elbír még egy folytatást. Ismét Arthur Bishopot formálja meg, akit az elrabolt barátnőjével tartanak sakkban, így kénytelen visszatérni szakmájához, az emberek likvidálásához. Statham lényegében mindig ugyanazt csinálja, emiatt több filmjénél is volt olyan érzésem, hogy unalmas ez már, de a Mechanic: Resurrection előzetese ismét arról győzött meg, hogy a kopasz akciósztár akciózásából sohasem lesz elegem.

Jason Statham és Jessica Alba a Mechanic: Resurrection című filmbenForrás: Summit

Az egész előzetes legváratlanabb pillanata Tommy Lee Jones-hoz fűződik, aki egészen furcsa szemüveget és arcszőrzetet visel. Vele szemben Jessica Alba a szokásos trükkjéhez folyamodik, és rendszeresen hiányos öltözetben mutatkozik.

A Mechanic: Resurrection-t a német Dennis Gansel rendezte, akinek a Csajok a csúcson, a Napola – a Führer elitcsapata és A hullám című filmjét a magyar mozik is bemutatták. Több európai országban augusztus végére tűzték ki a premiert, egyelőre nem tudni, hogy eljut-e Magyarországra a film.

A Mechanic: Resurrection című film moziplakátjaForrás: Summit

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK