Megint jó Ryan Gosling-rajongónak lenni! A 2012-es Túl a fenyvesen-t követő két és fél éves ínséges időszak után megkaptuk a nagyszerű A nagy dobás-t és a rendkívül szórakoztató Rendes fickók-at, és már várhatjuk is a Drive jelenleg Magyarországon tartózkodó sztárjának következő filmjét, a La La Land című musicalt, amihez most futott be az első teaser előzetes.

A Los Angelesben játszódó történetben Gosling dzsesszzongoristát alakít, aki összejön egy feltörekvő színésznővel (Emma Stone), ám amikor mindketten kezdenek befutni, a problémák is megszaporodnak körülöttük. A La La Land-et a három Oscar-díjas Whiplash-t is jegyző Damien Chazelle rendezte, a világpremierje az augusztus utolsó napján kezdődő velencei filmfesztiválon lesz, az amerikai mozikba pedig december 2-án kerül.

A magyar bemutató időpontja eddig nem ismert, de nagyot csalódnánk a honi moziforgalmazásban, ha nem hoznák be ezt a csodálatosnak ígérkező filmet, amiben már harmadik alkalommal játszik együtt Gosling és Emma Stone (a másik kettő az Őrült, dilis szerelem című romantikus komédia és a Gengszterosztag című kosztümös krimi volt). UPDATE: Cikkünk megjelenése után jelezte a Freeman Film munkatársa, hogy a La La Land a magyar mozikba is decemberben jön, juhéj!

Emma Stone és Ryan Gosling az Őrült, dilis szerelem idejénForrás: InterCom

A teaser nem árul el sokat a filmből, inkább csak ízelítőt ad annak varázslatos hangulatából. Gosling zongorázik és énekel, Stone megigézve néz rá, közben felvillannak képek a románcukból, illetve nagyon pici bepillantást nyerhetünk a nagyszabású táncbetétekbe is. Például ez a táncos parti a medencés házban már egy másodperc alapján is lenyűgözőnek tűnik:

Egy részlet a La La Land előzetesébőlForrás: Lionsgate

Miután a Rendes fickók-ban kiderült Goslingról, hogy nagyon fekszik neki a börleszk, a La La Land-ben azt is bebizonythatja, hogy remekül táncol és énekel. Nem mintha az utóbbit nem tudtuk volna róla eddig is, elég csak emlékezni arra a Jodeci-dalra, amit Justin Timberlake-kel adott elő közösen, illetve pár évvel ezelőtt volt egy Dead Man's Bones nevű zenei formációja, ami egy teljes albumot megjelentetett, viszont filmekben eddig csak marháskodott éneklés címszó alatt (például a Blue Valentine-ban és a Plasztik szerelem-ben).

.