Eva Mendes mackónadrágban korzózik Budapesten

Eva Mendes
Vágólapra másolva!
Ryan Gosling gyermekeinek anyjáról a Szent István körúton készültek fotók.
Vágólapra másolva!

Ryan Gosling június 24-én érkezett meg Budapestre a Szárnyas fejvadász 2 forgatására, és magával hozta a kutyáját, a gyermekeit, illetve élettársát, Eva Mendest is. A hollywoodi sztárpárt eddig különösen nehéznek bizonyult lefotózni hazánkban, ugyanis a ruhásszekrény méretű testőreik mindenkit elzavarnak, aki fényképezőgéppel közelít hozzájuk. Pár napja azonban készült néhány kép Mendesről, amint mackónadrágban sétál a Szent István körúton, ahol betért egy orvosi centrumba. A fotókat itt lehet megnézni.

Mendes és Gosling a Túl a fegyvesen című közös filmjük forgatásán jöttek össze 2011-ben, majd született két lányuk: Esmeralda Amada 2014 szeptemberében és Amada Lee idén áprilisban.

Eva Mendes és Ryan Gosling a Túl a fenyvesen forgatásán Forrás: Pro Video Film & Distribution Kft.

A Túl a fenyvesen után a 42 éves színésznő még feltűnt Larry David Előzmények törlése című HBO-s filmjében, illetve Gosling Lost River című rendezői bemutatkozásában, ami a cannes-i filmfesztiválon debütált 2014 májusában.

Nem árt, ha van egy kis komiszság a pasikban

A Pancser Police-ban már az önmagában vicces, hogy Will Ferrell feleségét Eva Mendes játssza. A 36 éves szépséges színésznő Londonban adott interjút az Origo riporterének. Mendes beszélt arról, hogy miért fontos néha kiröhögni magunkat, mely színésznőket tartja nagyra, milyen fiúkhoz vonzódott a gimiben, és hogy fél-e az Oscar-átoktól.

Azóta kizárólag az anyaságra koncentrál Mendes, és bár az IMDb-oldalán úgy szerepel, hogy benne lesz a Halálos iramban jövőre érkező nyolcadik részében, ezt hivatalosan egyelőre nem erősítették meg.

Eva Mendes a 2003-as Halálos iramban című filmben Forrás: Origo

Ha gyermekei társaságában látja Goslingot és Mendest Budapesten, akkor nem érdemes zavarni őket, mert nagyon ügyelnek arra, hogy még véletlenül se készüljön kép a lányaikról. Ha viszont egyedül vannak, akár meg is lehet kérni őket egy közös fotóra. Az alábbi két szerencsés magyar fiatal például az Egyetem téren futott össze a baseballsapkás színésszel.