Már csak két hét, és a mozikba kerül az utóbbi idők talán legjobban várt szuperhősfilmje, a Suicide Squad - Öngyilkos osztag. Az elemzők brutális nyitóhétvégi eredményt prognosztizálnak: Joker és rosszarcú csapata 125 millió dollárt gyűjthet be Amerikában, ami nem csak magasan minden idők legerősebb augusztusi nyitóhétvégéje lenne (az eddigi csúcstartó A galaxis őrzői 94,3 millióval), de Will Smith karrierjének is a legjobb kezdése (nála a rekorder a 77,2 millióval nyitó Legenda vagyok).

Margot Robbie és Jared Leto a Suicide Squad - Öngyilkos osztagbanForrás: InterCom

A Warner stúdió marketingesei a biztonság kedvéért megnyomják kicsit a hajrát, és naponta kiadnak egy olyan előzetest, ami a film egy-egy főhősére koncentrál. A szálakat a háttérből irányító Amanda Waller (Viola Davis), és a magának való Deadshot (Will Smith) után most Joker barátnője, a pszichiáterből lett eszelős gonosztevő, Harley Quinn mutatkozik be.

A stúdió annyira biztosra veszi, hogy a közönség imádni fogja a pár hete még Budapesten tartózkodó Margot Robbie által játszott figurát, hogy már májusban bejelentették, hogy különálló filmet kap. És tényleg. Harley Quinn minden egyes megmozdulása imádnivaló: ahogy forrónadrágban tipeg, ahogy bunyó közben csekkolja az SMS-eit, ahogy kifújja a szeméből a rakoncátlan hajtincsét.

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag magyarországi mozipremerje augusztus 4-én lesz.