A különálló Wonder Woman-film előzetese után a Csodanő felbukkan az Igazság ligája közel háromperces ízelítőjében is, amit a San Diegóban jelenleg zajló Comic-Conon vetítettek le először, majd egyből felkerült az internetre.

A jövő novemberben a mozikba kerülő nagyszabású filmben Batman (Ben Affleck) összerántja a DC szuperhőscsapatát: a korábban már megismert Superman (Henry Cavill) és Wonder Woman (Gal Gadot) mellett most beköszön Aquaman (Jason Momoa), a Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) is.

Már az első előzetesből is látszik, hogy az Igazság ligája sokkal könnyedebb hangvételű lesz, mint az újkori DC-franchise-t indító Az acélember vagy az idei Batman Superman ellen. A Flash különösen mókás figurának tűnik, de még Affleck Batmanje is megvillantja eddig rejtve maradt humoros oldalát, amikor odaszól Aquamannek egy mosolyszerűség (!) kíséretében, hogy "hallom, te vagy az, aki a halakkal beszél".

Igazság ligája - Ezra Miller, Henry Cavill, Ray Fisher, Gal Gadot, Ben Affleck és Jason MomoaForrás: Warner Bros.

Az Igazság ligája, amit Az acélember-t és a Batman Superman ellen-t jegyző Zack Snyder rendez, 2017. november 17. debütál a mozikban.