Will Smith csapatát agyonverték itthon a cuki kutyusok

2016.08.08. 14:28

A hét két premierfilmje közül a Suicide Squad - Öngyilkos osztag kapta a nagyobb hírverést, meglepetésre azonban Will Smith osztaga helyett A kis kedvencek titkos életé-re ültek be többen. A rajzfilmre eladott 159 ezer jegy egyben azt is jelenti, hogy a Deadpool-t megelőzve az idei év legjobb nyitóhétvégéjét hozták össze a társuk megmentésére induló kutyák és macskák.

Képkocka A kis kedvencek titos élete című filmbőlForrás: UIP Dunafilm

A világ többi országához hasonlóan Magyarországon is kiemelkedő nézőszámot hozott össze a Suicide Squad – Öngyilkos osztag. Négy nap alatt 81 811-en ültek be rá, ezzel az idei év hatodik legjobb nyitóhétvégéjét produkálta. A börtönviselt szupergonoszok mindössze a Jégkorszak mindent túlélő állataival, a kanos Robert De Niróval, két másik képregényfilmmel, és ahogy azt már írtuk, A kis kedvencek titkos életé-vel nem bírtak el.

Az év legjobb nyitóhétvégi nézőszámai Magyarországon

  1. A kis kedvencek titkos élete (159 034 néző)
  2. Deadpool (131 506 néző)
  3. Jégkorszak: A nagy bumm (122 714 néző)
  4. Amerika Kapitány: Polgárháború (122 698 néző)
  5. Nagyfater elszabadul (87 669 néző)
  6. Suicide Squad - Öngyilkos osztag (81 811 néző) 
Jai Courtney, Margot Robbie, Will Smith, Joel Kinnaman és Jay Hernandez a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmbenForrás: InterCom

A Suicide Squad dupla annyi nézőt gyűjtött, mint a szintén képregény alapján készült X-Men: Apokalipszis, és meglepetésre a világ két leghíresebb szuperhősét egymásnak ugrasztó Batman Superman ellen-t is megelőzte.

A DC univerzumában játszódó filmek egyre népszerűbbek lesznek Magyarországon: Az acélember 39 ezer nézővel nyitott 2013-ban, az idei Batman-filmre már 79 851 jegy fogyott el a premierhétvégén, Will Smith szedett-vedett csapatára pedig még ennél is többen ültek be.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK