Tom Hanks titokzatos játékra invitált minket

2016.08.11. 15:20

Az Inferno marketingcsapata úgy gondolta, hogy vannak olyan emberek, akik két és fél percet nem áldoznak rá egy film előzetesére, viszont ha csak egy percig tart, akkor csak megkukkantják. Ebből az elgondolásból születhetett a részben Magyarországon forgatott misztikus legújabb kedvcsinálója, amely igazából a legutóbbi hosszú trailer lerövidített verziója. Már csak egy perc van hátra a megállójáig? Nem baj, ezt a videót még a buszon végig tudja nézni.

Robert Langdon professzor legújabb országokon átívelő nyomozásáról így most semmi új nem derült ki, csupán az eddiginél is pörgősebben foglalták össze az Inferno történetét. Tom Hanks és aktuális partnere, Felicity Jones egy halálos vírus után kutat, amely az emberiség felének a kipusztulását is okozhatja.

Tom Hanks és Sidse Babett Knudsen egy budapesti kapu előtt az Inferno című filmbenForrás: InterCom

Az előzetes egyetlen újdonsága, hogy a végén egy pillanatra felvillan a professzor e-mail címe: robertlangdon964@gmail.com. Rögtön írtam is a megadott címre, és Felicity Jones privát e-mail címe után érdeklődtem. Legnagyobb sajnálatomra egy automatikus válasz érkezett, amelyben arról próbálnak meggyőzni, hogy látogassak el a professzor honlapjára, és jelentkezzek ott segéderőnek. Én itt megálltam, de aki kedvet érez az ilyesmihez, tovább folytathatja ezt a titokzatos játékot.

Az Infernó-t október 13-tól vetítik a magyar mozik.