Brad Pitt ismét összeállna a Harcosok klubja zsenijével

2016.08.12. 13:00

Brad Pitt szorgos rendezőkeresésbe kezdett, mivel a Z világháború folytatása elvesztette J.A. Bayona rendezőt, aki inkább a Jurassic World második részéhez szerződött le. A sztár régi barátjához, David Fincherhez kopogtatott be – értesült a Variety, akivel eddig három filmet készítettek együtt, a Hetedik-et, a Harcosok klubjá-t és a Benjamin Button különös életé-t.

Brad Pitt, miután megtett egy teljes kört a 2016 Le Mans-i autóversenyenForrás: AFP/Jean-Francois Monier

Fincher rossz emlékeket őriz A végső megoldás: Halál munkálatairól, ezért is ódzkodhat annyira a folytatásoktól, hogy azóta egynek sem vállalta el a rendezését. Brad Pitt viszont pontosan az a személy, aki meggyőzheti arról, hogy ezzel a második résszel érdemes kivételt tennie.

A színész vélhetőleg mindent megtesz majd azért, hogy ne ismétlődhessen meg az eredeti film kaotikus forgatása. Például a Magyarországon felvett jelenetek végül mind a kukában végezték, miután drasztikusan átírták, és egy új finálét találtak ki a Z világháború-hoz.

Brad Pitt és David Fincher a Hetedik forgatásánForrás: Photononstop/Screen Prod

A szaklap úgy tudja, hogy két hete találkozott először a színész és a rendező. Bár nehézkesen indult a tárgyalás, azóta felgyorsultak az események, és már egy konkrét szerződésajánlatot is Fincher elé toltak. A rendezőről tudható, hogy filmenként általában tízmillió dollárt kap.

David Fincher legutóbb az ördögien izgalmas Holtodiglan-nal jelentkezett a mozikban. Alapból annak örülnénk, ha legalább ő kimaradna Hollywood folytatásmániájából, és franchise-ok építgetése helyett a saját projektjeit valósítaná meg.

Brad Pitt a Z világháború című filmbenForrás: UIP Dunafilm

Viszont arról sem szabad elfeledkezni, hogy a Pitt-tel való közös munkából két remekmű is kisült, így ha tényleg aláírna a Z világháború folytatásához, az rögtön a legjobban várt látványfilmek közé emelkedne. Fincher erőskezű és nagy hatalommal bíró rendező, annak a produkciónak tényleg ő és a produceri feladatokat is ellátó Pitt lenne a legfőbb ura, és tőlük joggal várhatjuk, hogy a legtöbbet hozzák ki a zombiapokalipszisből.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK