Nyerje meg a csodaszép Star Wars-képeskönyvet!

Star Wars: Az ébredő Erő
Vágólapra másolva!
Három példányt sorsolunk ki a gazdagon illusztrált Star Wars – Az ébredő Erő világa című könyvből, amelynek a segítségével bepillantást nyerhet a Lucasfilm művészeti részlegének kulisszatitkaiba. A látványterveket, vázlatokat, storyboardokat, tervrajzokat és háttérfestményeket felvonultató kiadvány lapozgatása minden bizonnyal rendkívüli élmény lesz a rajongók számára.   
Vágólapra másolva!

Az ébredő Erő világa című könyv a film elkészítésének folyamatát követi végig a a Lucasfilmnél és a Skywalker Ranchen zajlott első találkozóktól a gyártási munkálatok sokszor pattanásig feszült pillanatain át az utómunka befejezéséig. Bemutatja azt a világ minden tájáról érkező szakmai csapatot, amely újragondolta George Lucas franchise-át egy újabb generáció számára.

Star Wars - Az ébredő erő világa Forrás: Kolibri Kiadó

Ezek a művészek egyszerre nyúltak vissza a múltba, hogy ihletet merítsenek a Star Wars legendás tervezőgrafikusai, Ralph McQuarrie és Joe Johnston munkáiból, és pillantottak a jövőbe, hogy a legmodernebb technológiát és technikát hívják segítségül.

Star Wars - Az ébredő erő világa Forrás: Kolibri Kiadó

A stábtagokkal készült exkluzív interjúk révén megismerhetjük a munkafolyamatot, melynek során életre keltek J. J. Abrams elképzelései, a felhasználatlan grafikai tervek pedig egyedülálló módon bemutatják azokat az utakat is, melyekre végül nem léptek rá a megvalósítás során.

- - -

Ha meg szeretné nyerni a könyvet, nem kell mást tennie, mint helyesen megválaszolni az alábbi kérdést, és a megfejtést elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya „Az ébredő Erő világa” legyen, egy olvasó egy választ küldhet be.

Jelenleg hazánkban forgató, Han Solo megformálójaként elhíresült Harrison Ford a sajtóértesülések alapján az alábbi három hely közül melyikbe nem tért be még Magyarországon?

A) biciklibolt
B) állatkert
C) halászcsárda

A helyes megfejtést beküldők közül három játékost sorsolunk ki, akik megnyerik a Star Wars – Az ébredő Erő világa című könyvet. A játék egyfordulós, ideje: 2016. szeptember 22. – október 6. A sorsolásra 2016. október 7-én kerül sor. A játékban az Origo Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben kérdés merült volna fel önben a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheti.